ARCHIMADE JE

...dinamično podjetje, ki se je razvilo iz potrebe po združitvi estetske vrednosti italijanskega designa z realnimi izvedbami, tako da vsakemu naročniku lahko ponudi osebno prilagojene storitve, ki izvirajo iz njegovih želja in potreb do realizacije projekta “na ključ”.

POMEN POSLUŠANJA

Zmeraj dobro prisluhnemo željam. Naš končni izdelek ni zgolj bivalno okolje, ampak prostor, v katerem lahko vaša čustva dobijo krila. Ustvarjamo pogoje, s katerimi oživimo vaša čustva.

MOČ VSESTRANSKOSTI

Nudimo široko paleto storitev in možnosti. Všeč nam je raznolikost vsakega projekta posebej, znotraj katerega se odražajo osebne preference, ki ga navdihujejo.

IZKUŠNJE NAŠE MREŽE

S pomočjo razvejane mreže partnerjev in dobaviteljev, ki so vrhunski predstavniki na svojih področjih lahko hitro in učinkovito odgovorimo na vaše specifične zahteve.

REŠITVE KLJUČ V ROKE

Odlikuje nas sposobnost, da z vaših ramen prevzamemo breme morebitnih težav, ki bi se lahko pojavile tekom izvedbe projekta.

DODANA VREDNOST ITALIJANSKEGA DIZAJNA

Ustvarjamo vrednostna stičišča…kontakt med nezgrešljivim italijanskim stilom in teritorijem velikega potenciala.

mojca

MOJCA HILJ

Mojca je soustanoviteljica in direktorica podjetja in njeno osrednje delo zajema poleg vodenja podjetja tudi izvedbo projektov, reševanje nepredvidljivih težav, ki ob realizaciji projekta lahko nastanejo, s končnim ciljem priti do zaključka v zastavljenih rokih in po želji kupca – vse to se odvija v tesnem sodelovanju z dobavitelji in obrtniki, ki prispevajo k napredovanju del na objektu. Brez dvoma je to zahtevna naloga, vendar njena sposobnost učinkovitega delovanja v praksi omogoča Archimade dosegati rezultate, ki so vidni in oprijemljivi ter po pričakovanjih kupca.

marko

MARCO RODDA

Marco je soustanovitelj Archimade-a in predstavlja kreativno silo podjetja: njegovo poznavanje mednarodnih trendov ter občutek za inovacijo v oblikovanju, designu in kombiniranju materiolov omogoča, da njihovo projektiranje definira prepoznavni slog podjetja. S pomočjo njegove razvejane mreža partnerjev in dolgoletnih izkušenj je Archimade postavljen kot ena izmed referenčnih točk v paleti vodij projektov in dobaviteljev najpriznanejših dobaviteljev notranje opreme in izdelkov za notranjo in zunanjo ureditev vseh vrst objetkov.